o1.JPG
tulceanul-laurentiu-sarighioleanu-participa-la-campionatul-242x300.jpg
Laurenţiu Sarighioleanu are un palmares de invidiat. Fostul component al lotului naţional câştigător a numeroase trofee se află în aceste zile în Grecia, unde participă la Campionatul Mondial de şah, categoria de vârstă 12 ani.
o2.JPG
3.png


,,CREDIT PENTRU GENERAŢIA VIITOARE”:
Moraru David
ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 12 TULCEA îşi promovează valorile – elevii cu performanţe deosebite, elevii merituoşi, pentru care şcoala reprezintă o prioritate.O iniţiativă in parteneriat cu Asociaţia Culturală Tulcea Delta Dunării şi ziaruldetulcea.ro
„Sunt un elev silitor şi îmi place să iau note mari”.
Se numeşte Moraru David şi este elev în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială nr. 12 Tulcea.
„Nu a fost uşor în clasa I când nu cunoşteam nici un coleg şi mă chinuiam să scriu caligrafic” spune David.
Acum este un elev de nota 10 nu doar pentru că are rezultate deosebite ci şi pentru că se implică cu seriozitate şi cu entuziasmul vârstei în toate activităţile organizate la nivelul clasei sau al şcolii.
Pasiunea pentru teatru, dar şi talentul, i-au adus lui David nenumărate succese la spectacolele prezentate cu trupa şcolii.
„ Mă simt bine la şcoală, îmi place colectivul clasei, îmi place şcoala şi, dacă mă întrebaţi,pentru mine, şcoala mea este cea mai bună şcoală din oraş. Şi tatăl meu, care este absolvent al şcolii, şi – a dorit ca eu să învăţ aici.”

o3.JPG

04.JPG


05.JPG06.JPG
07.JPG
08.JPGEdelweiss - Andre Rieu